V mehkobi je tvoja moč

Delavnica za ženske

vodi mag. Eli Labuschagne

Eli Labuschagne

Mag. Eli Labuschagne je po osnovni izobrazbi učiteljica, a se že zadnjih 15 let ukvarja z odraslimi. Kako? Tako, da živi svoje poslanstvo. Sama namreč pravi, da je tu zato, da pomaga. Ljudje se nanjo obračajo z zelo raznolikimi težavami, saj ima poleg dolgoletnih dragocenih izkušenj, precej razvito intuicijo ter številne darove; med katerimi izstopajo energijski darovi.
Poučuje dinamično meditacijo Kinergy, kar pomeni, da ljudi uči, kako v sebi z energijo ponovno vzpostavijo ravnovesje; tako na telesni kot tudi na čustveni ravni. Vse več ljudem pri težavah pomaga tudi na daljavo z darovi, ki se ji pospešeno razvijajo.
Je avtorica videov Eli deli upaj si, ki jih objavlja vsako nedeljo. Piše knjigo, pogosto pa izvaja tudi delavnice, saj bi rada ljudem olajšala in polepšala življenje. Tokrat je na vrsti sklop delavnic za ženske.

O DELAVNICI
Veliko žensk potoži, da so preveč v moških energijah in da nikakor ne znajo zlesti iz njih !
Tudi jaz sem bila ena izmed njih.

Živimo namreč v moškem svetu, ki tudi od nas žensk zahteva, da delujemo po moških principih; zato se preveč naprezamo, smo prepolne vsega, razdražljive, zasičene, hitimo, garamo in se celo izčrpavamo. Ti to znano zveni?

Pa ni treba, da je tako! Le ženske energije v sebi je treba obudit in delovat skoz njih, saj so naša originalna narava.

Zato se bomo na delavnici učile, da ženska energija ni energija strukture, ampak energija pretoka, ni delovanje, ampak doživljanje, ni razmišljanje, ampak čutenje, ni kontrola, ampak zaupanje!

Predala vam bom uporabna znanja, kako začeti lažje in bolj lahkotno živeti. Ker želim, da tudi ve, tako kot jaz – doživite to spremembo. Saj bodo vaši dnevi tekli bolj gladko, manj bo zatikanja, naprezanja ter več sproščenosti in uživanja.

Si ZA?

V milini in mehkobi je tvoja ženska moč! Pridruži se mi, da ti predstavim to stanje – ker ko to enkrat izkusiš, se lahko s tem kadarkoli povežeš in si s tem izjemno olajšaš življenje.

v mehkobi je tvoja močOSNOVNI PODATKI ZA UDELEŽBO
Datum: v soboto 23.3. 2024 ob 17:30
Trajanje: 2 uri
Naložba v izkušnjo: tvoj čas, brezplačno
Naslov: Studio Z glasom in zavestjo, Gregorčičeva ulica 25, Nova Gorica – zemljevid
Prijava: Prijave so obvezne na eli@kinergy.life ali 031 380 245 (Eli)
do 24 ur pred dogodkom.
Komu je namenjena: Delavnica je primerna za ženske od 20. leta dalje.
Posebni napotki udeležencem: Pridite udobno oblečeni. S seboj prinesite vodo za pitje.
Število udeležencev: Imamo omejeno število mest, zato ne odlašajte s prijavo!

v mehkobi je tvoja moč